Friday, December 23, 2011

PECUMA---> Transparent Header

Assalamualaikum..Halu2 Bloggers! Hari ni Didi nak offer sesiape yang x reti nak wat transparent header dan yang xde adobe photoshop (untuk wat transparernt header)...Didi boleh tolong buatkan header untuk korang! especially for newbies tu kan..hihi..jngn Malu2 yew my cuppy cakes! kalau nak boleh la shout kat shoutbox Didi ATAU komen je kat entry nie..ape yang kamu perlu buat..
1.Bagi url gmba
2.Ape perkataan yg nk dimuatkan
3.warne ape untuk tulisan
4.Nak gune font( jenis tulisan) ape..

p/s : kalau nak berserah je kat Didi pon xpe..hik3~

kpd yang belum Follow Didi tu..Follow la ye! weeee~ love u cuppy cakes!

*entry kali ni pendek mcm tuan die je..hik3~

35 comments:

  1. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzRyXU9qO6zYZYB4Cj0Aczr8FD-Z-qfM8swFN0dJMOQ_EPbjHe
    perkataan:Coklat&Pudina
    warne Purple
    jenis tulisan ikot suke lah. :D..

    ReplyDelete
  2. oriteee... ^^
    dah siap sy infom..

    ReplyDelete
  3. http://1.bp.blogspot.com/-qsyrSxxO8yg/TsfDVicSwfI/AAAAAAAAAYc/b99H6i4EeRs/s320/SANY3234.JPG
    perkataan:lieyana nabilah..

    ReplyDelete
  4. lieyana..header awk dah siap... ^^

    ReplyDelete
  5. urm..ade fb x?? sy attach file je nnty

    ReplyDelete
  6. didi, nak jugak... :( blog akak xde header... huhuhu

    ReplyDelete
  7. Kak didi..syaa nk jugakk..hee .. Tpi kena bayar ker ??

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sangat header tueee,...mmg chantek,akk suka.

    ReplyDelete
  9. iman nasuha : boleh2 tggl kan url gmba ngan detailnye sperti yg dinyatakan kat atas tu.. ^^

    !!..@t!nn_m!er@..!! : boleh sngt2..xyah byar..FREE je..

    ReplyDelete
  10. Gambar : profile pic fb saya or gmba hitam putih dlm album profile pic saya gakk. Akak pilih yg mana sesuai ye.
    Perkataan : fatin emiera **chubby girl** xyah chubby girl pon xpe..ikot akak lah
    font : apa 2 je..ikot akak .. Heehe

    ReplyDelete
  11. orite fatin.. ^^ Dah siap nnty akk inform.. ^^

    ReplyDelete
  12. didi leh wat an tok adik saye...
    his new blogger...
    http://hantupocong-baru.blogspot.com/
    just nak design tulisan je cm blog saya...
    my blog http://cicaktersepit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. oo..ok2... nk tulis ape kat header tu??

    ReplyDelete
  14. tuleh **blog mr story **

    done follow u...
    thanx!!!

    ReplyDelete
  15. Didi , boleh tlg buat kan untk sy ?

    URL image : https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-snc4/371099_100002472336446_123904564_n.jpg. Lagi satu https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-snc4/211852_100001733088324_2097682149_n.jpg

    Sy nak 2 gmba dlm satu header . Hee .

    Tulis : Blog Nadia Razali .

    Wrne tulisan : Purple .

    Font : ikot suke didi la.

    Yg wrne tulisan tu , didi tlg cri yg ssuai nan bckground blog sy ehh . http://nadia-razali.blogspot.com/ Tu blog yg ke-2 .

    Thanx Didi :) Sory klau mnyusahkan .

    ReplyDelete
  16. wah.. bestnya.. bt utk kita blh?

    ReplyDelete
  17. of coz la boleh Nadia razali dan Mimie...
    mimie..tinggal kan detail kat sini ye.. ^^

    ReplyDelete
  18. Hehe . Da tggl kan da pon . Agk-2 , bile bole siap ek ?

    ReplyDelete
  19. hye didi.i nk jugak ngee :D

    http://2.bp.blogspot.com/-KTXgGfDjLvU/TvSZxq1VhfI/AAAAAAAAAtc/KEeI4AhibVE/s1600/pizap.com10.49817481124773621323357983828.jpg

    Tulis : Blog Zirulshazi

    Warna : putih

    Font : Didi tgoklah mana yg sesuai bg Didi

    kalau Didi free jela k.if x jgn buat taw.xnk susahkan.

    ReplyDelete
  20. btw..sy nk gmbr je taw.yg ade tulisan kt gmbr tu sy xnk..

    tu pon klau Didi betul2 free k

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum didi bley tak wat header kat fikry
    http://fikryhazama.blogspot.com/ newh link blog fikry

    ReplyDelete
  22. bole je fikry..bg detail kat sini..

    ReplyDelete
  23. tulis luahan hati fikry danish
    paz tu letakk link blog fikry danish pada header tu...

    warna biru dan merah

    font tengok yang sesuai untuk fikry...tu jer..tak nk susahkan didi

    ReplyDelete
  24. 1.Bagi url gmba :http://1.bp.blogspot.com/-WmxtCRcfJP0/TvYzT2_9X4I/AAAAAAAAA6M/d0q5H61Dh6o/s1600/DSC04133.JPG
    2.Ape perkataan yg nk dimuatkan: cerita ladies purple
    3.warne ape untuk tulisan: warna putih line purple..
    4.Nak gune font( jenis tulisan) ape..:ravie

    boleh letakkan pic rama2 ni sekali x..kalu boleh la...
    http://2.bp.blogspot.com/-NbxFhSGjGo0/TvdVZI6At7I/AAAAAAAAA6Y/sekUx1P8Vb0/s1600/thumbnail.aspx.jpg

    hee..kalu xboleh xpe..thnks ya

    ReplyDelete
  25. hyee didi...
    nak gak.... :)


    kalau free2 buat laaaa taww...
    nak tulis 'diary kecik kami'
    tulisan ape2 asalkn cute....
    ade dua gambar nak disatukan... ala2 bercouple...
    hehehe...

    http://2.bp.blogspot.com/-OlTwHyfb1dw/TveARWqjNHI/AAAAAAAAAno/7ImVqUnGo9w/s320/29112011990jnj.jpg

    http://1.bp.blogspot.com/-JUbZKSPE6t8/TveAT3DOjKI/AAAAAAAAAnw/JK6V7eQycDc/s320/DSC04421.JPG

    ReplyDelete
  26. http://2.bp.blogspot.com/-GA-uNhzmz6w/Trqcn6zCuTI/AAAAAAAABz8/BYhSa6Mw9zc/s1600/freebies10.jpg

    title : diary mimie michiko
    font : ikut yg mana sesuai
    colour : pink dan hitam

    thanks dear.. sory kalau mnyusahkan
    btw.. mimie dh follow didi :)

    ReplyDelete
  27. eh..x menyusah kan pon la guys..hehe ^^ dah siap Didi inform ye.. ^^

    ReplyDelete
  28. dhikriezaty love...gmba awk ade problem la..x boleh nk bukak..awk attach gmba tu kat fb atau email Didi..

    mitsuruosaki_13@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  29. oo yeker.... emm xpe2.. akak da send email da kat didi....

    ReplyDelete
  30. hey Didi!

    Jumpa blog awak dari kak yana! Rayyan nak header jugak boleh? :D

    ReplyDelete
  31. boleh sngt2..tinggal kan detail kat sini or im dd kat fb.. ^^

    ReplyDelete